Home

AZ Alma Eeklo orthopedie

www.orthopedie-eeklo.be - Website van de associatie ..

Orthopedie Eeklo bestaat uit een team van 8 orthopedisch chirurgen, werkzaam in AZ Alma Eeklo, Polikliniek AZ Alma Sijsele en privé. Het artsen-team wordt versterkt door een team van verpleegkundigen, medisch secretaressen, kinesitherapeuten en anesthesisten Dr. Demurie is voltijds staflid als knie- en heupspecialist binnen de dienst Orthopedie in AZ Alma te Eeklo. Voorheen was hij tevens werkzaam als staflid in het Militair Hospitaal te Brussel (2004-2010) en nam hij deel aan missies in Libanon en Sarajevo. Dr. Demurie is (co-)auteur van meerdere wetenschappelijke publicaties en is lid van tal van. Orthopedie Eeklo - AZ Alma Ringlaan 15 9900 Eeklo. Privé Dr. S. Van Onsem. Dr. Stefaan Van Onsem Ter Linden 104 9052 Zwijnaarde/Gent. Polikliniek AZ Alma Sijsele. Polikliniek Sijsele Gentse Steenweg 132 8340 Sijsele. Privé Dr. Demurie. Dr. A. Demurie K. Fabiolalaan 2 9900 Eeklo. Privé Dr. Van den Wyngaert

Arts-specialist in de orthopedische heelkunde. (Sub)specialisme. Algemeen orthopedisch chirurg. Voor afspraak. AZ Alma. 09 310 04 36. Locatie. AZ Alma. B0 - Wachtzaal 3 Arts-specialist in de orthopedische heelkunde. (Sub)specialisme. Algemeen orthopedisch chirurg. Chirurgie van het bovenste lidmaat. Voor afspraak. AZ Alma. 09 310 04 36. Conventioneringsstatus. Niet-geconventioneerde zorgverlener Polikliniek AZ Alma Sijsele Privé praktijk Dr. Hans Van den Wyngaert behaalde het diploma geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven in 1988 en volgde daarna de specialisatie Orthopedische Chirurgie in het UZ Leuven en diverse perifere opleidingsplaatsen, alsook in Zuid-Afrika Dr. Groessens consulteert in AZ Alma Eeklo. Alle afspraken worden centraal gemaakt via het secretariaat orthopedie op het nummer 09 310 04 3 Dr. Bassens consulteert in AZ Alma Eeklo, AZ Alma polikliniek Sijsele en in Zelzate Alle afspraken worden centraal gemaakt via het secretariaat orthopedie op het nummer 09 310 04 36. Dr. David Bassens behaalde zijn diploma Geneeskunde aan de Universiteit Gent en specialiseerde zich nadien in de orthopedie en traumatologie

Gelieve enkel het secretariaat van AZ ALMA (secr.ortho@azalma.be) te contacteren voor deze materie, met duidelijke vermelding van naam en geboortedatum. Operatieplanning . Contacteer Mw Sabine Vangansbeke of Mw Mieke Huwel op het secretariaat via telefoon (+32 9 310 04 36) tijdens de kantooruren of via email op secr.ortho@azalma.be. Urgentie Hier kunt u meer info vinden over de verschillende behandelingen en ingrepen die worden uitgevoerd door de artsen van Orthopedie Eeklo. Voor de knieprothesechirurgie wordt het Lazirush protocol gevolgd (www.lazirush.eu) dat ontwikkeld werd door deze dienst en wordt tevens de MAKO robot ingezet voor een preciezere plaatsing van de prothese.Onze kniechirurgen deden allen een internationaal. Orthopedie Eeklo. 1,113 likes · 2 talking about this · 7 were here. Welkom op de Facebook pagina van Orthopedie Eeklo. Het orthopedisch team is werkzaam in AZ Alma Eeklo, Polikliniek AZ Alma Sijsele..

Dr. Stefaan Van Onsem is orthopedisch chirurg gespecialiseerd in het kniegewricht met een focus op prothese-chirurgie, het herstel van kruisbanden, ligamenten, kraakbeen en meniscus door middel van weke delen reconstructie, osteotomie en arthroscopie. Hij is voltijds knie specialist in de dienst Orthopedie Eeklo in AZ Alma en is tevens. 9900 Eeklo. Polikliniek Sijsele. Gentse Steenweg 132. 8340 Sijsele. Privé Dr. S. Van Onsem. Ter Linden 104. 9052 Zwijnaarde/Gent. Orthopedie Eeklo - AZ Alma Eeklo. Orthopedie Eeklo - AZ Alma Dokterskabinet op drijvend binnenschip kan voor vele doeleinden dienen:Deze bekende Eeklose orthopedisch chirurg, gespecialiseerd in het plaatsen van schouderprothesen in AZ Alma, startte eind 2004 met privé-consultaties op een omgebouwde (luxueuze) woonboot met ligplaats aan de brug van Veldekens (Adegem), vlakbij de winkel Lichtproject.19 jaar later moet hij zij Az Alma Dienst Orthopedie. Ringlaan 15, 9900 Eeklo. Website van praktijk. Videoconsultatie beschikbaar - Kom meer te weten AZ Alma, Eeklo. 8,305 likes · 921 talking about this · 29,333 were here. Algemeen ziekenhuis Alma profileert zich als hét streekziekenhuis voor de regio Meetjesland en Ommeland, strekkend tot..

Consultaties zijn mogelijk in AZ Alma Eeklo, Polikliniek Sijsele en in medisch centrum Ter Linden in Gent. Afspraken via 09 310 04 36. Dr. Stefaan Van Onsem studeerde geneeskunde aan de Universiteit Gent waar hij in 2013 afstudeerde. Nadien genoot hij zijn specialisatie in de orthopedie in het UZ Gent, AZ St Lucas Brugge en AZ Delta Roeselare Met meer dan 270 personen die deze bijscholing meevolgden, kunnen we van een groot succes spreken! Onze volgende webinar gaat door op 17 juni getiteld 'te is nooit goed - over frozen en instabiele schouders'. Op 5 september gaat er een webinar door over hallux valgus en voorvoetchirurgie. Meer info telkens via www.orthopedie-eeklo.be AZ Alma.

Orthopedie | AZ Alma

Sedert september 2012 is de dienst Orthopedie van het AZ Alma campus Eeklo Center of Excellence voor het plaatsen van een nieuwe schouderprothese (Comprehensive ®, verdeeld door de firma BIOMET).Dit houdt in dat orthopedisch chirurgen uit gans Europa op eenvoudige aanvraag en met ondersteuning van de firma BIOMET op de Orthoboot en in het operatiekwartier van het AZ Alma het gebruik van en. AZ Alma. Algemeen ziekenhuis Alma profileert zich als hét streekziekenhuis voor de regio Meetjesland en Omme AZ Alma is een toekomstgericht ziekenhuis, sinds maart 2017 gevestigd in een nieuw, heel eigentijds ziekenhuis aan de Ringlaan in Eeklo. Dit is een unieke locatie in het noorden van de provincie Oost-Vlaanderen op 25 km van Brugge, van. AZ Alma | 4.234 volgers op LinkedIn. Regionaal ziekenhuis waar de mens en de zorg centraal staan. | AZ Alma is een toekomstgericht ziekenhuis dat sinds maart 2017 gevestigd is in een gloednieuw eigentijds ziekenhuisgebouw aan de Ringlaan in Eeklo. Dit is een unieke locatie in het noorden van de provincie Oost-Vlaanderen op 25 km van Brugge, van Gent en van Knokke-Heist Regio: Oost-Vlaanderen Ziekenhuis: AZ Alma Campus Eeklo Consultaties: Achtergrond: Orthopedisch chirurg in AZ ALMA Eeklo Subspecialisatie knie-, heup en wervelzuilchirurgi LaZi-RUSh - Een nieuwe knie in 24 u. U heeft vaak kniepijn of u heeft al plannen om een knieprothese te laten plaatsen? Deze site geeft u alle informatie over de oorzaken, symptomen en de unieke behandeling waarbij geen ligamenten worden doorgesneden en een ultrasnel herstel mogelijk is. Bij het plaatsen van een knieprothese met de LaZi-RUSh.

Dr. Alex Demurie AZ Alm

 1. Dokterslonen Hoeveel verdient een arts in AZ Alma Eeklo? Beeld DM. Om de puzzel te leggen, moet je alle stukjes hebben. De Morgen ging op zoek naar het gemiddelde jaarinkomen van uw dokter. Want.
 2. AZ Alma is lid van Facebook. Word lid van Facebook om met AZ Alma en anderen in contact te komen. Facebook geeft mensen de kans om te delen en maakt de..
 3. Dr. Stevens consulteert in AZ Alma Eeklo, polikliniek Sijsele en privé in Zelzate. Alle afspraken worden centraal gemaakt via het secretariaat orthopedie op het nummer 09 310 04 36. Dr. Nikita Stevens behaalde haar diploma Geneeskunde aan de Universiteit Gent en specialiseerde zich nadien in de orthopedie en traumatologie ; AZ Alma Eeklo
 4. Dr. Demurie is voltijds staflid als knie- en heupspecialist binnen de dienst Orthopedie in AZ Alma te Eeklo. Voorheen was hij tevens werkzaam als staflid in het Militair Hospitaal te Brussel (2004-2010) en nam hij deel aan missies in Libanon en Sarajevo
 5. Dr. Groessens consulteert in AZ Alma Eeklo. Alle afspraken worden centraal gemaakt via het secretariaat orthopedie op het nummer. 09 310 04 36. Dr. Erwin Groessens behaalde zijn diploma van arts in de genees-, heel- en verloskunde aan de Universiteit Gent in 1993. Zes jaar later verkreeg Dr. Groessens zijn erkenning als arts-specialist in de.
Orthopedie Eeklo

Orthopedie Eeklo - AZ Alma Eekl

Voor artrosepatiënten die een knieprothese nodig hebben en graag een beter inzicht krijgen in ons unieke behandelingstraject, organiseren Dr. Van den Wyngaert en zijn collega's iedere maand een infosessie van ongeveer 1 uur in AZ Alma te Eeklo. Inschrijven kan via het secretariaat orthopedie, op het nummer 09 310 04 36. Bij zeer complexe problemen, zoals bijvoorbeeld revisiechirurgie rond de. voor afspraken contacteert u onderstaande nummers: Huisarts Dr Filip Van Onsem op het nummer 09 221 93 92 Kinepraktijk Anne Praet en Evelien Van Onsem op het nummer 09 222 76 77 Orthopedie-kniechirurgie Dr Stefaan Van Onsem op het nummer 09 310 04 36 (secretariaat Orthopedie AZ Alma, op woensdag consultaties in Zwijnaarde, donderdag en vrijdag in AZ Alma Eeklo Ziekenhuis: AZ Alma Campus Eeklo Tel. 09/376.04.36. Consultaties: Consultaties op dinsdagvoormiddag (8u30 - 12), woensdagnamiddag van 14u tot 18u en vrijdagvoormiddag van 8u30 tot 12u30 (allemaal op afspraak). Vrije consultatie in Maldegem (Koninging Fabiolalaan 2) op maandagavond van 19u tot 20u en vrijdag van 16u tot 17u Dr. P. Ackerman. Op 1 september 2012 startte Dr. Pieter Ackerman in onze dienst als orthopedisch chirurg met specialisatie heup en kniepathologie. Dr. Pieter Ackerman is afkomstig uit Oostakker en na zijn studies aan het Sint-Lievenscollege in Gent werd hij arts in 2004 aan UGent, waar hij zich specialiseerde in de orthopedie en werd erkend in.

Dr. Ignace Ghijselings AZ Alm

Dr. David Bassens AZ Alm

 1. Dr. Bassens consulteert in AZ Alma Eeklo, AZ Alma polikliniek Sijsele en in Zelzate Alle afspraken worden centraal gemaakt via het secretariaat orthopedie op het nummer 09 310 04 36. Dr. David Bassens behaalde zijn diploma Geneeskunde aan de Universiteit Gent en specialiseerde zich nadien in de orthopedie en traumatologie Gemeente Zelzate maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring te.
 2. Demurie is voltijds staflid als knie- en heupspecialist binnen de dienst Orthopedie in AZ Alma te Eeklo. Voorheen was hij tevens werkzaam als staflid in het Militair Hospitaal te Brussel (2004-2010) en nam hij deel aan missies in Libanon en Sarajevo 9900 Eeklo Tel: 09/377.58.58
 3. Eeklo - Na Roeselare en Overpelt is AZ Alma het derde ziekenhuis in Vlaanderen dat knieprotheses plaatst met een Mako-robot van de firma Stryker

Dr. Hans Van den Wyngaert AZ Alm

Vervolgens specialiseerde hij zich in de mond-, kaak- en aangezichtschirurgie in Genk (Zol - Prof. Politis), Brugge (AZ St Jan - Prof De Clercq) en Gent (UZ - Prof Vermeersch) Dr. Peter Roosen AZ Alma, campus Eeklo Ringlaan 15, 9900 Eeklo Orthopedische chirurgie en traumatologie specialisatie bovenste lidmaat tel. 09 310 04 36 Boek online een afspraak met Dr Alexandra De Rooster (Kinderarts) AZ Alma (Hoofdzetel) Moeie 18, 9900 Eeklo (Toon op kaart) De Rycke Johan orthopedisch chirurg (Ziekenhuis) Spaanse Loskaai 1, 8000 Brugge (Toon op kaart) Thuiszorgwinkel (Ziekenhuis) Markt 76, 9800 Deinze (Toon op kaart) Vanden Abeele Dirk (Ziekenhuis) Godefriduskaai 28 6, 2000 Antwerpen. AZ Alma January 2018 - Present 1 year 11 months. Eeklo, Vlaanderen, Belgi. Eeklo - Dokter Alex Demurie werd verkozen tot de nieuwe voorzitter van de medische raad van AZ Alma voor de komende drie jaar. Demurie volgt dokter Muriel Thiendpont op AZ Alma is een toekomstgericht ziekenhuis, sinds maart 2017 gevestigd in een nieuw, heel eigentijds ziekenhuis aan de Ringlaan in Eeklo. Dit is een unieke locatie in het noorden van de provincie Oost-Vlaanderen op 25 km van Brugge, van Gent en van Knokke-Heist

Groessens www.orthopedie-eeklo.b

Route Eeklo - Alma is hemelsbreed km lang. Bepalen van de routen Eeklo - Alma die afgelegd kan worden met de auto of met de bus ( trein rijdt vaak langs een compleet andere route) laat op de wegenkaart een afstand van km zien en de reistijd bedraagt .Deze kan wel langer worden in het geval van het ontstaan van hinder op de wegen, zoals wegwerkzaamheden of files Orthopedie Eeklo bestaat uit een. Ze consulteert in AZ Alma Eeklo, Polikliniek Sijsele en privé in Zelzate. 09 310 04 36 secr.ortho@azalma.b De AZ Alma VerwijzersApp is de telefoongids voor huisartsen en verloskundigen. Met de app vindt u snel en eenvoudig de juiste zorgprofessional in uw regio om uw patiënt naar door te verwijzen Tweehonderd arbeiders zijn druk bezig om het nieuwe streekziekenhuis AZ Alma in Eeklo tegen 17 maart 2017 klaar te krijgen. Het ziekenhuis krijgt nu ook aan de binnenkant steeds meer vorm. De. Oogarts AZ Alma. Bekijk gegevens van OOGARTSEN AZ ALMA (0677.735.832) uit Eeklo (9900) of van alle andere bedrijven uit de sector Andere oogarts Eeklo, AZ Alma, ooglid correctie, esthetische chirurgie oogleden, maculadegeneratie, suikerziekte of diabetes van de ogen, uveïtis, ooglidcorrectie, oogarts. De afspraak gaat door in het AZ Alma. U dient zich vooraf in te schrijven aan het onthaal en. AZ Alma | 4,234 followers on LinkedIn. Regionaal ziekenhuis waar de mens en de zorg centraal staan. | AZ Alma is een toekomstgericht ziekenhuis, nu nog verspreid over 2 campussen (Eeklo en Sijsele.

Bassens www.orthopedie-eeklo.b

Kinderartsen AZ Alma. Volgende beschikbaarheid. Vandaag om 09:00. Maak een afspraak. Kinderartsen AZ Alma , Ringlaan 15 , Eeklo Vind een Kinderarts in Eeklo die uw taal spreekt & maak uw afspraak met slechts enkele muisklikken. Het werkt snel, gemakkelijk en is gratis Kinderartsen AZ Alma; Kinderartsen AZ Alma. Ringlaan 15, 9900 AZ Alma maakt eigen app voor borstkankerpatiënten. EEKLO Streekziekenhuis AZ Alma in Eeklo heeft een eigen app ontwikkeld die patiënten met borstkanker praktisch moet ondersteunen

Orthopedie Eeklo - Orthopedie & Traumatologie AZ Alma

Kniechirurg De Haan, België Dr

Knie www.orthopedie-eeklo.b

Modifier Algemeen Ziekenhuis Alma. See phone. loading... 50728360. Gentsesteenweg 132, 8340. Damme, West-Vlaanderen. Comment y arriver Centres médicaux Medische Centra Gezondheidscentra Doctors Lisa De Sy | Ghent Metropolitan Area | Medical management assistant bij AZ Alma | 59 connections | See Lisa's complete profile on Linkedin and connec AZ Alma heeft 451 erkende bedden in klassieke hospitalisatie, waarvan 220 in campus sijsele en 231 in campus eeklo. AZ Alma registreerde voor 2015 15.501 poortopnames (klassieke hospitalisatie.

Orthopedie Eeklo - 20 Photos - Medical Center - Ringlaan

Skeletscintigrafie, Nucleaire geneeskunde. De meeste patiënten bieden zich aan op de raadpleging orthopedie omwille van aanhoudende pijnklachten of afwijkingen ter hoogte van het steun- en bewegingsapparaat. De orthopedist zoekt op basis van anamnese en klinisch onderzoek naar de meest waarschijnlijke diagnose voor de symptomen AZ Alma, campus Eeklo AZ Alma, campus Sijsele AZ Groeninge, Kortrijk AZ H. Hartziekenhuis, Roeselare AZ Jan Yperman, Ieper AZ St; Elisabeth, Zottegem AZ St. Jan, Brugge - Oostende AZ St. Nikolaas, St. Niklaas Belgische Zee Instituut voor Orthopedie, Oostende (BZIO) CGG Deinze-Eeklo-Gent, Gent CGG Mandel en Leie, Kortrij

Dr. Stefaan Van Onsem Kniepathologie en sportletsel

 1. Belgisch Zeeinstituut voor Orthopedie Revalidatiecentrum Zeedijk 286 AZ GROENINGE -Campus St.-Niklaas Revalidatiecentrum p/a Campus O.-L.-Vrouw Reepkaai 8500 KORTRIJK. AZ ALMA Campus Sijsele Gentse Steenweg 132 8340 SIJSELE. AZ ALMA Campus Eeklo Moeie 18 9900 EEKLO
 2. Pediatrics ASO Orthopedie bij AZ Alma Limburg. Thomas De Smedt ; De dienst Gynaecologie van het AZ Sint-Lucas Brugge is een associatie van 7 gynaecologen die hoog kwalitatieve zorg aanbieden ; Sinds 1 januari 2014 is de as sociatie tussen de orthopedische diensten van het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV en het AZ Sint-Lucas Brugge een feit
 3. b. BAAN Alexander. BACKAERT Marc. BAERT Matthieu - Algemeen Ziekenhuis Sint-Lucas, Brugge. BAETEN Yolande. BANDE Stefan - Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis, Aalst. BARBIER Justine - Sint-Andriesziekenhuis, Tielt. BARTH Joeri - Algemeen Ziekenhuis Groeninge, Kortrijk. BARTHOLOMEEUSEN Stijn
 4. gen terecht kunnen
 5. 1.07 DR. TOM BOVYN (eerste verdiep / kabinet 7) + gynaecologie + fertiliteit + echografie + verloskunde + incontinentie T: 09 344 27 82 (voor afspraken) Website: www.tombovyn.be Afgestudeerd:. Doctor in de genees-, heel- en verloskunde / RUG / 2003 Specialisatie gynaecologie / UGent / 2008 CONSULTATIES MEDISCH CENTRUM ASSENEDE 1.07 DR. THOMAS DE BO (eerste verdiep
 6. Meer info over orthopedist Erwin Groessens in Eeklo op Ziv
 7. David Bassens | Flemish Region, Belgium | Orthopaedic Surgeon at AZ Alma | 205 connections | See David's complete profile on Linkedin and connec

Bij Podologie Ertvelde kan u terecht voor voetverzorging, podologische inlegzolen, schoenadvies en ganganalyse. We behandelen aandoeningen zoals ingegroeide teennagel, hielspoor, pijn aan de knieschijf, en veel meer 1 jaargang 2 - nummer 1 scoop Lente-editie 2011 Tijdschrift van de geneesheer-specialisten van AZ Alma campus Eeklo en Sijsele Lees in dit nummer: 3 Multidisciplinaire aanpak van obesitas bij AZ Alma 4 Obesitas: defi nitie, screening en evaluatie 7 Dieet en beweging in een cognitief gedragstherapeutisch kader 9 Kinderen met overgewicht of obesitas 10 Bariatrische (obesitas) chirurgie 12. Orthopedie en Traumatologie AZ Sint-Lucas verzorgt 24/24 en 7/7 een wachtdienst in het AZ St Lucas te Gent. Zo wordt de permanentie voor de spoedgevallen en de traumatologie verzekerd. Er wordt dagelijks gestaft om steeds opnieuw naar een optimale zorg te streven. Deze site heeft tot doel om een continue informatiestroom naar en van onze. AZ Damiaan (Oostende) AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV; AZ Sint-Lucas Brugge; AZ West (Veurne) AZ Alma (Eeklo) KEI (Koningin Elisabeth Instituut Oostduinkerke) BZIO (Bundeling Zorginitiatieven Oostende) Het hoofddoel van het netwerk is de nabijheid van de zorg, m.a.w. de best mogelijke zorg binnen de eigen regio aanbieden

contact Dr. Stefaan Van Onse

Ain't No Sunshine van Bill Whiters. Ik ben een groot muziekliefhebber en speel ook zelf muziek, zegt dokter Alex Demurie, orthopedisch chirurg in het AZ Alma in Eeklo. Het is dan ook. Orthopedie Eeklo. 1.203 volgers · Medisch centrum. Boelare 14. 2.392 volgers · Belgisch Restaurant. AZ Sint-Maria Halle. 2.431 volgers · Ziekenhuis. Pagina's Bedrijven Medisch en gezondheid Medisch centrum Ziekenhuis AZ Alma Video's Morgen zetten we #werelddiabetesdag in de kijker Voor het perioperatief beleid in AZ Alma, in verband met anti aggregantia bij kinderen met congenitaal hartlijden, die deze medicatie innemen, wordt best individueel overlegd met de wacht kindercardiologie UZ Gent Dag op dag elf weken na zijn opname met het nieuwe coronavirus mocht Lievegemnaar Luc Blancke (67) AZ Alma verlaten. Maar de familie en de vrienden van..

AZ Alma | Zorg met een hartTandarts Delphine Willemot | AZ Almawebinar 1 April 2021 | wwwDrDrNucleaire geneeskunde | AZ Alma

AZ Alma. 23 april 2020 · Music maestro! Vandaag werden we vergast op een pianoconcertje door Joran Vergauwen uit Lievegem, zoon van onze collega Ingrid Hertleer. Bedankt om ons met muziek even corona te doen vergeten. #samentegencorona 'De resultaten van rugchirurgie zullen nooit de hoge scores halen die geboekt worden met heup- en knieprothesechirurgie', zet dr. Chris Smets, orthopedisch chirurg in het AZ Alma Levering rolstoelen nieuwe kliniek AZ Alma Eeklo . Categorie: Bedrijf Jaar: 2017. Bedankt voor het vertrouwen aan AZ Alma Eeklo en aan het GO-Team om dit op tijd klaar te krijgen. EEKLO - Het betrekken van het nieuwbouwziekenhuis langs de Ringlaan gaat gepaard met grote leveringen materiaal